Trubadur / Rocktrubadur

Jag heter Kim och jobbar som rocktrubadur på fester och event runt Sverige. Blandad partymusik med allt från Abba till Metallica. Det har blivit mycket  företagsevent och privatfester genom åren, närmare bestämt ca: 3500 stycken. Ofta kan det bli en quiz till kaffet eller en karaoketävling på kvällen. Jag är även ute och spelar med ett flertal coverband.

Temafest

Många gånger är det trevligt att ha ett tema på festen. Då blir det ett temaband som t.ex. sommartema med Hawaii Toy Boys, vintertema med Scumtomtarna eller rocktema med Tenutexx. Jag spelar även med bandet Anbaric som precis har släppt en ny skiva i oktober 2019. Finns bl.a. på Spotify och Youtube.

Jag har spelat musik för många företag, bland annat Volvo Cars, Telia, Peugeot, Skanska, Sveriges Tandläkareförbund, Kimmos Måleri samt otaliga konferensställen och privatfester.

Boka andra akter

Antrix Nöje är mitt bokningsbolag där vi bokar in mina akter samt andra artister. Vi har även uthyrning av ljud och ljusanläggningar. En mer uppdaterad webbsida finns här.

Kontakta mig gärna för prisuppgift. 031-235503 eller mejl kim(a)antrix.se

Kim trubadur och Alex

YouTube
YouTube
Instagram
Minds